Ledenadministratie

Achter de nieuwe website draait onze ledenadministratie en kun je inloggen op je eigen profielpagina. Hier tref je je eigen gegevens aan, welke je zelf kunt aanpassen. Tevens zie je de door jou behaalde competenties staan, alsook de vervaldatum van je diploma. Elders op de website staat een uitleg hoe het werkt met de competenties. Na elke herhalingsles worden de competenties genoteerd in jou profielpagina. Je kunt dus zelf perfect opvolgen hoe je ervoor staat en welke lessen je nog moet volgen.

Hoe inloggen? Op de homepage staat rechtsboven een rood blokje met “Login”. Klik hierop en je komt in een nieuw scherm, het inlogscherm.

De eerste keer inloggen doe je met je mailadres. Vul je mailadres in en klik daarna op “wachtwoord vergeten”.
Je ontvangt op je mail een tijdelijk wachtwoord.

Nu kun je met je mailadres en je tijdelijk wachtwoord inloggen op je eigen pagina.
Lukt dit niet, dan hebben wij een foutief mailadres van je. Stuur even een mail naar info@ehbobaarle.nl en geef je mailadres door. We doen de nodige aanpassingen, waarna je opnieuw kunt inloggen.
Op je profielpagina kun je meteen je tijdelijk wachtwoord wijzigen naar je eigen wensen.

Eenmaal op je profielpagina, kun je al je persoonlijke gegevens zien en eventueel aanpassen als deze niet correct zijn.
Wel leuk om ook meteen een foto van jezelf te plaatsen op je pagina.
Als je iets hebt gewijzigd, moet je onderaan de pagina even klikken op “aanmelden” en er komt een update.
Op het einde moet je nog even “uitloggen”.

Als je op je eigen pagina even naar beneden scrolt, zie je de door jou behaalde competenties staan. Een vinkje voor het onderwerp is competentie behaald! Voor gediplomeerde EHBO-ers staan hier 18 onderwerpen, waarvan de competenties 1 t/m 6  jaarlijks gevolgd moeten worden en de competenties 7 t/m 18 één keer in de twee jaar, tijdens de geldigheidsduur van je diploma.
Onder het lijstje met competenties staat je diplomanummer en de vervaldatum. De competenties kun je zelf niet invullen/wijzigen, dat doen wij voor je!

Certificaten eerste hulp aan kinderen…

Voor de certificaten eerste hulp aan kinderen geldt hetzelfde verhaal als hierboven beschreven. Ook voor jullie hebben we een eigen profielpagina aangemaakt.
Echter maar 3 competenties:
– Reanimatie/AED voor baby’s en kinderen (jaarlijks)
– Algemene EHBO aan kinderen (éénmaal in twee jaar)
Ook aan jullie de vraag om je gegevens na te kijken en te corrigeren indien noodzakelijk!