AED kopen

Iedereen kan een AED-apparaat kopen!

Via de E.H.B.O.-vereniging kunnen AED-apparaten worden aangekocht. Wij rekenen daarbij vooral op de bedrijven, horeca, instellingen, organisaties, verenigingen en campings in ons dorp, om deze apparaten aan te kopen en beschikbaar te stellen voor de gemeenschap.

Een AED-apparaat CR2 kost €2.000,- euro incl. btw als je het aankoopt via de E.H.B.O.-vereniging. Tevens kun je voor € 400,– incl. BTW de AED voorzien van een buitenkast, zodat hij voor iedereen toegankelijk is. De nieuwprijs bij PhysioControl is hoger!

In de aankoopprijs (bij onze vereniging) zit een gratis opleiding voor maximaal 6 personen inbegrepen en heel veel extra accessoires. Hoe meer apparaten er verkocht worden, hoe veiliger onze gemeenschap wordt! De E.H.B.O.-vereniging wil graag en demonstratie komen geven met het apparaat en u voorzien van verdere informatie!

Speciale actie buurt-AED

Voor buurtverenigingen hebben wij een speciale actie. Een buurt-AED kost voor de buurtvereniging 1200,- euro inclusief buitenkast. Dat is voor de helft van de prijs! De gemeente betaald nog 600,- euro en de EHBO-vereniging legt er ook nog eens 600,- euro bij.

We moeten het wel even aanvragen bij de gemeente en als voorwaarde stellen we dat de aed buiten komt te hangen in een buitenkast, zodat die voor de gemeenschap toegankelijk is.

Inbegrepen in de prijs:

· PhysioControl Lifepak CR2 defibrillator

· Stofhoes

· First Responder Kit

· Duidelijke handleiding

· Rea/AED-opleiding voor 6 personen

· Panoramisch gevelbord

· AED-netwerk EHBO-Baarle (publiciteit, opleiding en onderhoud)

Wenst u inlichtingen, een demo of hebt u nog andere vragen, maak dan gebruik van het contactformulier.

AED apparaten in ons netwerk

De CR2

Deze nieuwere versie moet verbinding kunnen maken met een wifi-netwerk, zodat wij meldingen kunnen ontvangen van het toestel en dit op afstand kunnen beheren.

Het toestel beschik over een “kinderknop”, waardoor het kan overschakelen naar kindermodus. Heeft een opbouwend volume. Een mogelijkheid voor het installeren van een tweede taal (optie!).

In heel het dorp proberen we overal hetzelfde toestel te plaatsen en bij de opleidingen gebruiken we een gelijkend oefentoestel.

De CR-plus

Op enkele plaatsen tref je nog een ouder toestel aan, de Lifepack CR-Plus. Deze hopen we geleidelijk aan te vervangen door het nieuwe model.